Ice ice baby: iced coffee

Jij bent zo’n coffee lover van het eerste uur. Komt goed uit, wij ook. Al steken we ons dagelijkse shot cafeïne bij deze temperaturen eens graag in een ander jasje. Bij Belle Fleur in Diest geniet je tijdens het kiezen van een zomerse ruiker bloemen van een heerlijke iced coffee.

Easy iced coffee

Je koffie "on the rocks". Heerlijk toch bij 30 graden. En een ijskoffie maak je eenvoudig zelf. Kies bij voorkeur een groot glas in plaats van een mok. Zo ziet het resultaat er meteen ook een stuk zomerser uit. Toch liever je favoriete tas? Kan natuurlijk ook. Vul het glas of de tas met ijsblokjes. Niet één of twee, neen, volledig tot de rand. Bij deze temperaturen smelten ze immers in een handomdraai.

 

Overgiet het ijs met een straffe koffie of espresso. Door het smeltende ijs wordt je koffie sowieso minder krachtig. Toch fan van een wolkje melk in je koffie? Dat kan natuurlijk ook in een ijskoffie. De hoeveelheid kies je helemaal zelf. Je kan koude melk toevoegen of net als bij een cappuccino of latte gaan voor een schuimlaag om je iced coffee helemaal af te maken.

Iced coffee: net dat ietsje meer

Als je ijskoffie net dat ietsje meer mag zijn, dan ben je bij Belle Fleur aan het juiste adres. Florista barista Kimberly tovert er het hele jaar door de beste koffies uit haar vingers. En in de zomer zorgen de heerlijke iced coffees voor de nodige verfrissing.

 

Zie hier de twee vaste toppers op de kaart van Belle Fleur:

 

1. Iced latte: een lichtjes gezoete latte. Afhankelijk van jouw smaak maakt Kimberly die helemaal af met een lekkere siroop. Hazelnoot, karamel, chocolade of vanille, it’s up to you. The finishing touch: een heerlijk bolletje vanille roomijs.

 

2. Frappé: een romige mokkakoffie, deze heeft een heerlijke milkshakestructuur.

Vergezeld van één van onze zomerse suggesties wordt dat ongetwijfeld GE-NIE-TEN. Thuis nog even lekker nagenieten? Kies dan voor een iced coffee to go of een prachtig, kleurrijk boeket. Want bij Belle Fleur kan het allebei. Win-win voor je humeur en je interieur.

 

Ontdek de kaart van florista barista Kimberly van Belle Fleur.

Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *