Creatieve workshops

Kinderfeestje, teambuilding of vrijgezellen met vriendinnen, je wil liefst van al origineel uit de hoek komen. Disco bowlen, schaatsen, koken, … het is intussen allemaal de revue gepasseerd. Wat dacht je van een creatieve workshop met (droog)bloemen? Belle Fleur inspireert je graag.

Creatieve workshop met natuurlijke materialen

Bye bye aan het traditionele bloemschikken. Welkom creatieve workshop. Met bloemen en natuurlijke materialen. Niks zo inspirerend als leren van elkaar. Onder professionele begeleiding van florista barista Kimberly of één van de teamleden. Zij verwent anderen graag met kleurrijke boeketten, natuurlijke verzorgingsproducten en een heerlijke kop koffie. Die passie voor bloemen en lekkers deelt ze graag met jou en met je gasten. Afhankelijk van het publiek, kinderen of volwassenen, past ze de inhoud van de workshop aan. Knutselen met natuurlijke materialen, aan het werk met verse bloemen, check. Het kan allemaal.

Wat dacht je van een creatieve workshop met bloemen?
Misschien is een workshop met droogbloemen wel iets voor jou? Die zijn vandaag namelijk hipper dan ooit. Dat ze zowat eeuwig meegaan, is mooi meegenomen. Je eigen tastbare herinnering aan een prachtige dag. Bloemschikken met droogbloemen gaat veel verder dan een standaard boeket. Bij Belle Fleur kan je er zelfs een originele haarspelddiadeem of fleurige krans mee maken.

Creatieve workshop voor elke fase van het leven

Naast de vrolijke momenten, zijn er uiteraard de droevige periodes in het leven. Die samen met naasten of vrienden delen, kan helpen in de verwerking. Ook in de aanloop naar Allerheiligen kan het een mooi moment zijn om nog een keer samen te komen met de zussen of de vriendinnen. Tijdens een creatieve workshop halen jullie niet alleen herinneringen op aan een dierbare. Jullie maken bovendien ook samen een rouw- of grafstuk. Vormen, kleuren en geuren, die kiezen jullie helemaal zelf. Zodat de creatieve workshop iets heel persoonlijks wordt.

 

Napraten kan ook bij Belle Fleur. In een groene oase van rust, schakelt florista Kimberly naadloos naar de rol van barista. Ze schenkt je dé beste koffie, vergezeld van een heerlijk stukje gebak. Blijf gerust nog even hangen.

 

Ook benieuwd naar een creatieve workshop? Contacteer Belle Fleur voor de mogelijkheden.

 

Een eerstvolgende workshop is gepland op 23 novemer: dan maken we samen een Kerst-/adventstuk! Schrijf in via Facebook!

Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *



AANDACHT!

 

Van 5 t.e.m. 9 december zijn er geen leveringen aan huis mogelijk! Bestelligen via de webshop kunnen wel in de winkel worden afgehaald.