Belle Fleur: groene flexwerkplek

Flexwerken is hot. Want, wees eerlijk, hoe leuk thuiswerken ook was, we zijn er stilaan op uitgekeken. We snakken weer naar een nieuwe omgeving, menselijk contact, leuke babbel tussendoor én een heerlijk, dampende kop koffie. Leuke plus bij Belle Fleur in Diest: je werkt te midden van het groen. Inspirerend!

 

Kom binnen bij Belle Fleur.

Bloemen, koffie en flexwerken

Vakantie achter de rug. Back to business. Welkom bij Belle Fleur. Klap je laptop open en check alvast je e-mails. Ondertussen prepareert barista Kimberly een lekkere latté. Geen toerenhoge rekening aan het eind van de dag, want in tegenstelling tot een dure flexwerkplek, kom je er bij Belle Fleur vanaf met enkele koffies. Of op de middag nood aan een lunch? Met verse soep, croques of pannenkoeken op de kaart, vind je zeker iets naar je smaak! De wifi op deze flexwerkplek is helemaal gratis.

Koffie en flexwerken: welkom bij Belle Fleur.
Terwijl jij in je volgende Excel file duikt, tovert florista Kimberly de mooiste boeketten uit haar vingers. Wedden dat jij valt voor één van deze kleurrijke pareltjes en straks niet met lege handen naar huis gaat? Zo neem je de warme en groene inspiratie van Belle Fleur mee naar je huiskamer. De laptop klap je dicht, de werkstress laat je achter. Want met een flexwerkplek wordt de flinterdunne lijn tussen werk en privé weer wat dikker. Je zal zien dat je vanzelf productiever wordt.

Flexwerken bij Belle Fleur

Waar vind je de flexwerkplek van Belle Fleur? Hartje Diest, in Vlaams-Brabant, op de grens tussen het Hageland en de Kempen. Als vertegenwoordiger heb je vaak even tijd tussen de klantenbezoeken door. Je hoeft dan niet in de auto je e-mails te checken of te wachten. Kom gerust binnen, snuif de geur van bloemen en koffie op. Geniet van een heerlijke latte en verwen jezelf met een lekker stuk warme appeltaart erbij. Wedden dat werken zo een pak leuker wordt?

 

Wees welkom!

 

Belle Fleur

Hasseltsestraat 72

3290 Diest

 

ma-za: 9u - 18u

zo: 9u - 14u

do: gesloten

Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *