Welke koffiesoort past bij jou?

Toen je enkele decennia geleden een kopje koffie bestelde, vroeg de ober hooguit: “Melk en suiker?” Tegenwoordig kies je uit een hele lijst koffiesoorten. Van klassiekers als espresso en cappuccino tot latte macchiato en almond chai coffee. Er is voor elk wat wils! Maar welke koffiesoort past het best bij jou? Je ontdekt het in deze blog.

Traditionele koffiesoorten met iets extra’s

Bij Belle Fleur vind je natuurlijk de traditionele koffiesoorten: lungo, espresso, cappuccino, latte macchiato en chai latte. Die kun je verder pimpen om je smaakpapillen helemaal in de watten te leggen. Voeg extra aroma – zoals vanille of karamel – toe of kies een vrolijke of knapperige topping – zoals speculaas of smarties. Ben je lactose-intolerant of volg je het vegan pad? Dan bereiden we je koffie met amandel- of sojamelk. Zo pas je je koffie helemaal aan jouw smaak en wensen aan. Dat smaakt naar meer!

Speciale koffiesoorten

Probeer zeker ook een van onze koffiesoorten. Wat dacht je van een cappuccino brûlée? Die is ideaal als je gek bent op crème brûlée en cappuccino. Een Italian latté geeft je koffie een nieuwe dimensie dankzij de scheut Amaretto, de slagroom en de amarettikoekjes. Heerlijk! En je smelt vast helemaal weg bij de tiramisu latté. De lange vinger maakt het geheel af. Met de smart latté brengt het vleugje vanille en de kleurrijke smarties je terug in de tijd. Zin in een zachte prikkeling op je tong? Bestel dan een nutty caramel latté met karamel en bresilienne en geniet! De Belle Fleur latté maakt onze lijst met speciale koffiesoorten helemaal af. Die overdondert je met knapperige speculaas en heerlijke chocolade. Kun jij nog kiezen uit al die heerlijke koffiesoorten?

Al onze koffiesoorten zijn vers

Bij Belle Fleur leggen we je graag in de watten – met een prachtig bloemstuk én lekkernijen die je meteen doen watertanden! Daarom bekwaamden we ons in de lekkerste koffiesoorten. Daarvoor gebruiken we altijd verse Java-bonen. De krachtige Koffiebonen Fortissimo geven onze lungo een pittige en intense smaak. De zachte Koffiebonen Peru zijn dankzij hun fruitige aroma ideaal voor espresso, cappuccino en andere koffiesoorten. Verder gaan we aan de slag met aroma’s zoals speculaas en hazelnoot en verrassende toppings zoals marshmallow en chocoladecrunch. Mag je geen gewone melk drinken? Geen nood, de soja- en amandelvervanging staan al klaar.

Lekkers bij al onze koffiesoorten

Naast allerlei koffiesoorten kun je bij Belle Fleur ook genieten van zoete en hartige lekkernijen. In onze vitrine kies je elke dag uit talrijke taarten, muffins en donuts. Je vindt er regelmatig ook een vegan taart. Liever een pannenkoek? Komt voor elkaar – recht uit de pan. Een paradijs voor de echte lekkerbek! Maar ook voor een ontspannende lunch kom je hier aan je trekken. Op het menu: croque uit het vuistje, pannenkoeken of een kom verse soep met brood. Bij Belle Fleur geniet je van het goede leven, met de unieke geur van groen op de achtergrond.

 

Loopt het water je al in de mond? Kom dan zeker langs voor een deugddoend kopje zwart goud. 

Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *