Probeer eens een high tea

Je hebt vast al van een high tea gehoord. Dat is gezellig met je partner, gezin of vrienden genieten van allerlei lekkers. En je hebt er zelfs geen speciale gelegenheid voor nodig. Bovendien is een high tea gemakkelijk te organiseren – zeker als het mooi weer is. Prik dus maar snel een datum voor je eigen high tea. Ontdek er hier alvast meer over.

Wat is een high tea?

Een high tea is een traditie uit het Verenigd Koninkrijk, waar de bevolking in de 19de eeuw na het werk genoot van een kopje thee en een hapje. Omdat de high tea later kwam dan de welbekende afternoon tea – of het Britse ‘vieruurtje’, kwam die in veel gezinnen overeen met het avondmaal. Daardoor was het eigenlijk een combinatie van zoete en hartige lekkernijen. Gecharmeerd door deze mooie traditie? Bij Belle Fleur reserveer je eenvoudig je eigen high tea.

 

High tea à la Belle Fleur

Tijdens een high tea bij Belle Fleur smul je van een ruim assortiment van hartige en zoete lekkernijen. Daarbij geniet je van een speciale koffie en twee gewone dranken. Kies je voor de High Tea Deluxe? Dan krijg je ook nog een glas cava en ijs met vers fruit. Geniet je liever thuis van je high tea? Dan is de Take Away-variant een prima alternatief. Terwijl je je smaakpapillen ten volle in de watten legt, kun je lekker ontspannen en bijpraten met je geliefden. Een gezellig deuntje op de achtergrond maakt dit verwenmoment helemaal af.

High tea: da’s puur genieten van een drankje en hartige en zoete lekkernijen.
Belle Fleur zet je op weg voor een gezellige high tea.

Een high tea op maat

Je kunt tijdens een high tea tot 8 personen in de watten leggen – inclusief jezelf! Ideaal dus voor een verjaardag, Moederdag of als pure verwennerij met je partner. Zet je in onze gezellig bar met de geur van planten en bloemen op de achtergrond. Trek bij mooi weer met je Take Away-variant in de tuin of naar een park. Of kruip gezellig dicht bij elkaar in de winter. Eén ding is zeker: een high tea smaakt naar meer.

 

Loopt het water je al in de mond? Probeer dan zeker je eigen high tea. Bel, mail of kom langs om je high tea te reserveren. Genieten maar!

 


Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *