Breng kleur in je interieur

Dé kleurtrends van het moment

“Toch niet het zoveelste artikel over de trendkleuren van het moment, hé”, hoor ik je al denken. Niks daarvan. We gaan je niet op kosten jagen om je interieur onderste boven te toveren. Wist je dat je met bloemen al een heel eind komt? Zo is je interieur in no time hip & trending. De heerlijke geur en de juiste vibe krijg je er gratis bij. De tips & tricks van Belle Fleur ook.

Fashion baby

Dé interieurkleuren van het moment: de meest uiteenlopende blauwtinten en zachte aardetinten, zoals olijfkleur. Beetje te saai voor jou? Dan pakken we het toch gewoon anders aan. Laten we de interieurtrends eens koppelen aan de modekleuren die deze zomer hot & happening zijn. En dan meteen ook aan de bloem of plant die in het plaatje past.

Kleurtrend 1: Urban 90’s

Back to the 90’s, en dat met alles erop en eraan… Kleurrijke outfits, wafelijzer haar en neon. En ja, ook in je interieur, al is het dan met een twist. Unieke, opvallende accessoires in knalkleuren als bubblegum pink. Urban slaat dan weer op de koele, stoere materialen als beton en staal.

 

Trekken we de trend door naar bloemen, dan is een kleurrijk veldboeket zeker een goede zet.

Deze bloemen brengen kleur in je interieur.
Bloemen kleuren je interieur.

Kleurtrend 2: Duurzaam met organische vormen

Duurzaam, een trend die je vandaag in zowat alles ziet terugkomen. Zorg dragen voor onszelf én voor de aarde staat meer dan ooit centraal. En die lijn trekken we ook graag door in ons interieur. Kwaliteitsvolle meubels en materialen, waar je liefst jarenlang plezier van hebt. Een modekleur die hier naadloos bij aansluit, is botergeel. Zowel interieur als garderobe kleurt deze zomer geel.

 

Duurzaam en botergeel in planten? Dat kan. Ga voor een mooie kamerplant zoals een sanseveria in een knappe pot met organische vormen. Je interieur is meteen mee met trend 2 en jij kan er lekker lang van genieten.

Kleurtrend 3: 70’s retro met moderne twist

Materialen als kurk, velvet en rotan zijn bezig aan een revival. Het psychedelische oranje behang van de 70’s laten we voor wat het was. Vandaag gaan we voor aardetinten, denk maar aan koffie- en chocoladebruin. Koffie, zeg je? Komt goed uit, want wist je dat Belle Fleur naast een bloemenwinkel ook een koffiebar is! Florista barista Kimberly serveert je in haar onestopshop in Diest de lekkerste koffies. En terwijl jij aan je latte sipt, maakt ze de mooiste boeketten. Win-win. Het boeket dat onze florista barista linkt aan deze 70’s trend, is een droogboeket in prachtige naturelle tinten.

Ben je op zoek naar de nieuwste kleurtrends in je interieur?
Belle Fleur biedt je de beste kleurtrends aan in je interieur.

Kleurtrend 4: Wabi Sabi

Wabi watte? Wabi Sabi komt uit het Japans. Het is levensfilosofie waar eenvoud, rust en stilte centraal staan. De schoonheid van het alledaagse en de dankbaarheid ervoor. En dat hoeft niet altijd perfect te zijn. Gekenmerkt door pure materialen en pure kleuren, en daar sluiten zachte blauwe en witte tinten naadloos bij aan.

 

Speelse lelies of klassieke rozen in een modern jasje, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *