Winterhuwelijk: let it snow

Eindeloos romantische ziel… dan is een winterhuwelijk vast iets voor jou. Knus & magisch. En met wat geluk dwarrelen de sneeuwvlokken uit de hemel en zorgt een wit sneeuwtapijt voor een betoverend tafereel op jullie huwelijksfoto’s. In één woord: WAUW.

 

Voor het zover is, heb je natuurlijk nog heel wat te regelen. Datum prikken, locatie zoeken, jurk en pak uitkiezen en ga zo maar door. Het to-dolijstje wordt alleen maar langer. Oh, en had je al aan de bloemen gedacht? Oeps, over het hoofd gezien.

 

Geen nood, that’s where we come in. Belle Fleur to the rescue.

Winterhuwelijk = sprookjeshuwelijk

Een winterhuwelijk, dat is out of the box denken. Het heeft ook tal van voordelen natuurlijk, je bent ingespeeld op koud en nat weer, dus je hoeft geen plan B te voorzien zoals in het traditionele huwelijksseizoen in de lente. Een receptie met vuurkorven en glühwein. Een candle light dinner bij het haardvuur. Zie je het al voor je?

 

En jij, jij straalt in je bruidsjurk met kanten lange mouwen of je bolero van bont. Net dat tikkeltje meer, ga dan voor een cape en lange, witte handschoenen om je look van sneeuwkoningin helemaal af te maken. Sprookjeshuwelijk, here I come!

Een winterhuwelijk, dat is out of the box denken.

Winterhuwelijk: het bruidsboeket

Terug naar de bloemen dan, want ook hier kan je buiten de lijntjes kleuren van het gangbare bruidsboeket. Je had vooraf een ideaalbeeld van je bruidsboeket, maar die bloemen zijn in de winter niet te krijgen… Laat dat geen domper zijn op de feestvreugde, er zijn tal van andere prachtige soorten te vinden. Rozen zijn er het hele jaar rond en ook germini, hypericum, orchideeën of de bosplant lisianthus kunnen van jouw boeket de blikvanger maken. Afwerken kan je doen met mooi groen als eucalyptus, conifeer of ander dennengroen.

 

Op locatie trek je de winterse lijn qua decoratie makkelijk door. Met eucalyptus en dennengroen kan je de tafels decoreren. Nog wat dennenappels en kastanjes erbij en je wintervenue is he-le-maal af. Feesten maar!

 

Het mooiste bruidsboeket voor je winterhuwelijk? Florista barista Kimberly van Belle Fleur denkt met je mee.

 

Neem gerust contact op voor inspiratie & offerte.

Vorige

Een vraag
of reserveren?

Laat van je horen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Op welke manier kunnen we je helpen? *